Hoge kwaliteit huisdieren ID-tags voor honden en katten - Gratis gegraveerd en bezorgd

Wat is een huisdieren tag?

Een tag voor huisdieren is een plaatje dat aan de halsband van de hond zit. Dit plaatje is vaak voorzien van de naam van de eigenaar van de hond, het adres en telefoonnummer. Huisdieren tags kunnen in verschillende materialen worden gemaakt. Aluminium huisdieren tags, messing huisdieren tags en verzilverd of gouden honden tags.

Jij bepaalt wat er op de huisdieren tag moet staan. We zullen het graveren in een speciale machine, zodat de letters scherp en helder zijn. Honden tags worden vast gezet aan de riem van de hond door een metalen ring dus zit het vast en zal het niet van de halsband afvallen. Een huisdieren tag wordt ook wel honden tag, honden naamplaatje, dog-ID of naamplaatje genoemd.

Waarom zou ik een huisdieren tag kopen?

Elk jaar weer raken veel mensen hun hond kwijt. Meestal gebeurt dit gelukkig slechts niet ver van huis en is het slechts van korte duur. Maar sommige honden zijn zo ver van huis dat ze de weg niet terug kunnen vinden, daarom is voor de mensen die de hond vinden een grote hulp als de hond een huisdieren tag met de juiste contactgegevens omheeft.

Het kan moeilijk zijn om de eigenaar te vinden. Zeker als de hond geen halsband draagt met een huisdieren tag. Het is ook, in gevallen waar de hond zich heeft bezeerd, van belang om snel de eigenaar te identificeren. In andere situaties kan het nodig zijn om de eigenaar van een hond te achterhalen. Bijvoorbeeld als de hond schade heeft aangericht of als gestolen wordt opgegeven. In sommige landen is een huisdieren tag wettelijk verplicht, maar in alle gevallen is het een goed idee.

Hoe kan ik een huisdieren tag voor mijn hond kopen?

Als je de beste en sterkste huisdieren tags wilt kopen en dit snel en eenvoudig wilt doen dan kun je hier jouw huisdieren bestellen door naar www.proftag.com te gaan.

Wanneer je een huisdieren tag op www.proftag.com bestelt dan wordt deze dezelfde dag gegraveerd en verzonden. Het is simpel en snel. En wanneer je een huisdieren tag op www.proftag.com besteld is de prijs inclusief een metalen ring om het aan de halsband te doen. En natuurlijk ook de gravering en verzendkosten.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen dit artikel te lezen en veel geluk lezen met de keuze van een huisdieren tag.

Nieuwe website

We zijn verhuisd naar https://proftag.com

Neem contact op met proftag@jef.dk voor verdere ondersteuning

Huisdieren tags / Honden tags

Alle honden moeten, volgens de wet, een riem en een identificatietag dragen.

Bij de bestelling van een honden tag: is een metalen ring, gravering en levering inbegrepen.
Wij graveren en versturen de honden tag binnen 48 uur.
Gratis Bezorging !

Je kunt betalen met Creditcard of Paypal.
VISA, VISA/DANKORT, MARSTERCARD, MAESTRO, JCB, AMERICAN EXPRESS

  • Ideal
  • Paypal2
  • Visa2
  • Mastercard
  • Jcb